Rödbetssallad de lux
Jag gillar kocken Paul Svensson och blev lite lycklig nÀr han hade signerat ett par av recepten i senaste Buffe. Gillar hans enkelhet och kÀnsla för rÄvaran. Dessutom sÄ Àr han ju skÄning...
Ett av recepten som fÄngade mig var en rödbetssallad med varm remoulad och rÄriven blomkÄl. Sagt och gjort sÄ blev detta kvÀllens middag och OJ! sÄ gott det blev. KÀndes lyxigt! Vi serverade Ängad torsk till, men rÀtten kan lika bra vara en förrÀtt som kickar igÄng middagen eller ett tillbehör pÄ grillbuffén. TESTA!!! Detta Àr verkligen ett recept för alla! Ta er tiden att Àven göra gelén, den var superfrÀsch!
]
Nu nÀr jag bara lÀnkat till receptet sÄ ger det lite utrymme till att tipsa om en bra -att -ha- sak! I receptet ovan Ängar vi torsken. Alla kan Änga hemma med denna lilla manick...
Den passar till alla grytor och man slipper soggiga, överkokta grönsaker som dessutom fÄr behÄlla fÀrgen. Kostar en knapp hundring och finns hos de flesta som sÀljer kökstillbehör. Ut Ä köp en Änginsats!!!