Raggarsmörja
IgÄr umgicks vi med fina gamla vÀnner. Vi fördrinkade, var pÄ RÄdhuskÀllarens filéfrossa, lÄter helt galet och det Àr det. Nu har vi varit dÀr iaf... Sen efterdrinkades det med alla smÄbarnsförÀldrar. Det diskuterades stort som smÄtt. Ett Àmne som blev ganska stort var sötsug. Jag fick lÀra mig att det finns en rangordning pÄ vad som gÄr Ät i skafferiet nÀr godiset Àr slut. Först gÄr blockchoklad, sen pÀrlsockret, det allra sista som gÄr Ät Àr baknougat. NÀr allt detta Àr borta sÄ kommer vi till det mest geniala ( tycker vissa). Raggarsmörja! Suss som Àr kreativ kompositör till detta fenomen menar att detta mÄste testas! NÀstan som chokladbollar fast det gÄr Ànnu fortare.
Det finns ingen bild pÄ detta dÄ min blockchoklad inte Àr slut Àn....
Raggarsmörja MÄtten Àr lite kÀnsla och lite beroende pÄ hur mycket smör man har samt hur stort sötsuget Àr... Smör Socker Kakao Havregryn Vaniljsocker, om du har...
SmÀlt smöret i kastrull eller i bunke i micron, hÀll i socker och kakao och avsluta med havregrynen. Rör runt allt och Àt direkt ur bunken/kastrullen