Raggarsmörja

Igår umgicks vi med fina gamla vänner. Vi fördrinkade, var på Rådhuskällarens filéfrossa, låter helt galet och det är det. Nu har vi varit där iaf… Sen efterdrinkades det med alla småbarnsföräldrar. Det diskuterades stort som smått. Ett ämne som blev ganska stort var sötsug. Jag fick lära mig att det finns en rangordning på vad som går åt i skafferiet när godiset är slut. Först går blockchoklad, sen pärlsockret, det allra sista som går åt är baknougat. När allt detta är borta så kommer vi till det mest geniala ( tycker vissa). Raggarsmörja! Suss som är kreativ kompositör till detta fenomen menar att detta måste testas! Nästan som chokladbollar fast det går ännu fortare.

Det finns ingen bild på detta då min blockchoklad inte är slut än….

Raggarsmörja
Måtten är lite känsla och lite beroende på hur mycket smör man har samt hur stort sötsuget är…
Smör
Socker
Kakao
Havregryn
Vaniljsocker, om du har…

Smält smöret i kastrull eller i bunke i micron, häll i socker och kakao och avsluta med havregrynen. Rör runt allt och ät direkt ur bunken/kastrullen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *