TandpetsTapas – Barcelona


När vi besökte Barcelona här om veckan så var maten och drycken en stor del av resan. Vi åt allt från klassisk paella, katalansk korv med borlottibönor och härliga tandpetartapas. Många av er får nu hemska associationer till 80-talets cocktailpartyn med ost- och vindruvsbeklädda trästickor men det här var nåt helt annat. Härliga små baguettebitar med frittata, sardeller, eller ”bara” ljuvlig pata negra. Dessa ljuvlingar dricks bäst med en kall cervesa eller bubblig cava. När man är nöjd räknar man ihop sina trästickor och betalar för antalet man gottat i sig. Ett ypperligt sätt att umgås.

20131007-235654.jpg

24. oktober 2013 av Therese
Kategorier: Allmänt, Dryck, Fisk, Grönsaker, Kött, öl, Ost, Tillbehör | Taggar: , , | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *