Flyttpack och taberas

Här hemma packas det lådor inför flytten till Skåne. Allt ska viras in och packas ner, precis allt! Det är vid såna här tillfällen man inser hur mycket saker man har och ”värst” är det i köket. Såååå mycket grejor, å allt är bra att ha….

Vad gäller maten så rensas det även där. Ikväll blev det landgång eftersom det kräver en del tillbehör, men inte så mycket att varje. Ypperligt att göra på all jul-, påsk- och midsommarmat som är över…

Det finns inte några egentliga regler, men att tänka som en meny är ganska bra. Börja med fisk och skaldjur, sen kött och sist ost. Det andra man ska tänka på är att det som kommer efter smakar gott med det som var innan, skapa smakbryggor.

Dagens landgång
Vitt bröd
Bregott
Avokado
Ägg
Räkor
Majonäs
Citron
Dill
Gurka
Rökt skinka
Clementin
Pepparrot
Syltlök
Rostbiff
Remoulad
Inlagd gurka
Torkad lök
Brännvinsost
Getost
Fikonmarmelad

Ungefär i den ordningen läggs det på. Låt smakfantasin flöda!

20130105-210826.jpg

Till detta dricker vi en Nils Oscar god lager ( 1305)

2 kommentarer

  1. Ååååh! När bär det av neråt? Vi hoppas också på att flytta i vår, men inom samma stad men till större lägenhet. Drömmen hade varit ett stort kök men det kan man väl drömma om i innerstan. Haha. Hoppas att vi ses nästa gång vi är nere! Kram!

    • Stora kök är hett eftertraktade men inte så vanliga. Vi flyttar från 22 kvm kök till ett genomgångskök, men med köksö och vinkyl( är lite mallig), men med stora sällskapsytor där man kan hänga med ett glas vin eller äta en fantastisk måltid;) kom gärna och hälsa på!!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *