Bloggar

Det frodas, växer och skördas i våra rabatter. Lite samma är det i bloggvärlden och då främst i matbloggarlandet där jag hänger.
Det poppar upp en del mat- och dryckesbloggar lite här och var. Jag har mina favoriter och kan nu lägga till ytterligare två. Jag följer de sköna kompisarna i mat med vänner. Killarna lagar rustik mat och provar gärna en och annan öl. Det senaste på pophimlen är Popit.nu. Massa matnyttiga tips om dryck, restaurangbesök och ett och annat recept. Här kommer jag hänga mycket!

Vilka är era favoritbloggar?! En sån där som ni inte kan vara utan en hel dag…

20120626-205256.jpg
Denna goding (malört) ska skördas den 24 augusti på Bartolomeinatten, då det sägs att växtens magiska krafter är som störst, och bli finfin besk.

4 kommentarer

    • Den är mycket ståtlig, frågan är hur denna ”stabo-malört” står sig mot skåneslättens!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *