Cookalong fisk

Efter våra 15 min i rampljuset då vi var med i Tinas Cookalong som sändes i TV hösten 2009 fick vi med oss en del recept som vi förmodligen inte testat annars. Ett av recepten vi var mest skeptiska till var kolja med morot, silverlök och kalamataoliver. Detta visade sig dock vara en fantastisk kombo.
Tycker detta är ett ypperligt recept för er att testa under veckan!

800 g koljafilé, eller annan vit fast fisk
1 citron
Salt och svartpeppar
1 silverlök
1 dl kalamataoliver
3 morötter
Färsk timjan
1 dl god olivolja

Lägg fisken i en ugnsfast form, salta och peppra. Skala löken och morötter och skär tunna skivor. Lägg grönsakerna tillsammans med oliverna och timjan på fisken. Pressa över citronsaften från hela citronen och häll på olivoljan. Salt och peppra över allt igen. Ställ in på 200 grader i ca 15 min. Servera med kokt, pressad potatis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *