Rödbetssallad de lux

Jag gillar kocken Paul Svensson och blev lite lycklig när han hade signerat ett par av recepten i senaste Buffe. Gillar hans enkelhet och känsla för råvaran. Dessutom så är han ju skåning…

Ett av recepten som fångade mig var en rödbetssallad med varm remoulad och råriven blomkål. Sagt och gjort så blev detta kvällens middag och OJ! så gott det blev. Kändes lyxigt! Vi serverade ångad torsk till, men rätten kan lika bra vara en förrätt som kickar igång middagen eller ett tillbehör på grillbuffén. TESTA!!! Detta är verkligen ett recept för alla! Ta er tiden att även göra gelén, den var superfräsch!

 

Nu när jag bara länkat till receptet så ger det lite utrymme till att tipsa om en bra -att -ha- sak! I receptet ovan ångar vi torsken. Alla kan ånga hemma med denna lilla manick…

Den passar till alla grytor och man slipper soggiga, överkokta grönsaker som dessutom får behålla färgen. Kostar en knapp hundring och finns hos de flesta som säljer kökstillbehör. Ut å köp en ånginsats!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *