Fikatipset

Är man sugen på gott, stort och trevlig atmosfär så ska ni bege er till Eriksbergsgatan 6 i Stockholm. På denna adress ligger finfina Saturnus. Ett cafe/ bistro. Det är nästan som att vara utomlands. Det är trångt, intimt och högljutt! Man sitter där det finns plats, inget konstigt svenskt att inte dela bord med någon annan om det skulle finnas plats…
Allt är enormt, man kan välja att dela på 4, 2 eller trycka en kardemummabulle själv! Du får en latte i ”soppskål” och en cola kostar 35 spänn, men oh så värt det! Ska man shoppa en hel dag så skit i lunchen och gå hit istället, både lunch och fika i ett! För mätt blir Du!

Sist vi var där testade vi lemoncurdpaj med maräng & pecanpajen! Heavenly!!

1 kommentar

  1. Å – sugen på att gå dit den 16:e december? Jag landar i Stockholm tidigt så har du eftermiddagen ledig kan du komma dir och ta en kopp kaffe med mig för jag måste absolut dit nu när jag läst detta =)
    Pöss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *