[krå:ck miss:jöö]

Denna veckas meny gick mest ut på vilka måltider man kan servera isbergsallad till eftersom vi i söndags fick med oss 2 kg färdighackad sådan efter kalaset jag agerade servis på. Måndagen bjöd på ryggbiff, bea och ugnsrostade tomater, tisdagen chili con carne åsså croque monsieur aka varma mackor igår. Alla rätter serverade med sallad. Den sista med en god vinägrett. För er som tror att vi är maniska köttätare så serveras det en fisksoppa imorgon och vi åt vegetariskt nästan hela förra veckan…..

image

[krå:ck miss:jöö]

ett par brödskivor

dijonsenap, så mycket du bara vill

skinkskivor att täcka alla brödskivorna med

tomat, ekologisk såklart

ost, gärna greuyere, men frukostosten funkar fint. Här kan det inte bli för mycket

Worcestershiresauce till serveringen, alltså efter ugnen

Bre på allt enligt ovan. Mängd efter eget önskemål. Ställ ini ugnen på 200 grader i typ 15-20 min. Servera med isbergsallad och en vinägrett.

21. maj 2015 av Therese
Kategorier: Allmänt, Tillbehör | Taggar: , , , , | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *