Ginger- & white chocolate cookies

En fantastiske helg går mot sitt slut. Det har varit 4-rätters middag, långfrukost, solsken, kalas och mysfika med en av dom bästa jag vet.

Vi knaprade cookisar och sörplade kaffe. Vad har ni gjort i helgen?!

20140316-213603.jpg
Ginger- & white chocolate cookies
125 gram rumsvarmt smör
1 dl rörsocker
1 ägg
1,5 dl mjöl
0,5 dl havre
0,5 tsk bakpulver
2 krm salt
100 g vit choklad, grovhackad
1 msk riven ingefära

175 grader på ugnen. Rör smör och socker krämigt, tillsätt ägget. Blanda de torra ingredienserna och blanda i smeten. Vänd sist i chokladen och ingefäran. Skeda upp rågade matskedar med tillräckligt med utrymme för att kunna rinna ut. Ställ in i ugnen mellan 8-10 min. Ta ut och låt svalna.

16. mars 2014 av Therese
Kategorier: Allmänt | En kommentar

En kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *