Rödspätta med rotfruktspytt & citrusyoghurt

Så är vi där igen, SPÄTTA!!!

Spätta med rotfruktspytt och citrusyoghurt
8 små rödspättor

2 ägg

mjöl med salt och peppar

ströbröd /panko

smör till stekning

Rotfruktspytt

1 morot

½ röd paprika

1/4 purjolök

½ zucchini

6 potatisar

Salt och malen vitpeppar

olja att steka i

Citrusyoghurt

3 dl Turkisk yoghurt

skalet och saften från 1 citron

salt och svartpeppar

Panera spättan, först mjöl, salt & peppar sen ägg och sist ströbröd. Stek!
Skär grönsakerna till pytten i önskad storlek och börja stek rotfrukterna, fortsätt med löken och zucchini och precis innan det är klart ha i paprikan. Blanda såsen och ställ i kylen medan du steker pytt och fisk.

16. juli 2012 av Therese
Kategorier: Allmänt | Taggar: , , , , | En kommentar

En kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *