Knäckemiddag

När man blir ensam till måndagsmiddag gör jag det enkelt för mig. Tanken var ju torsk med skagensås. Skagensåsen fick bli en räkröra istället som toppade knäckebrödet.

Räkröra

100 g räkor
1 liten charlottenlök
2 tsk rom ( om man vill…)
1- 2 kokta ägg
1 knippe dill
2 msk majonäs
1/2 dl gräddfil
Citronsaft efter tycke och smak
Salt & peppar

Hacka räkorna och ägget grovt, och löken fint. Blanda i övriga ingredienser och rör om. Låt stå en stund och smaksätt sen med mer salt, peppar och citron.

Lägg röran på rågbröd, på knäcke eller i avokado så är vi åter på 80-talet….

20120312-204049.jpg

12. mars 2012 av Therese
Kategorier: Fisk, Tillbehör | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *