Snögubbens näsa

Om man inte väljer att ge sin morot till Herr Snögubbe så finns det oändliga sätt att tillaga denna delikatess som numera finns i massa färger. Ofta ofta rivs det morot till maten i vårt kök. Morot i sig är gott men kan ibland behöva lite sällskap i skålen…

Basen är alltid rårivna morötter men tillsätt gärna nedanstående för en mer spännande sallad….

Linfrö, russin & apelsinfiléer + saft

Rostad flagad mandel & flingsalt

Keso & lingon

Granatäpple, rödkål & en liten charlottenlök

Hyvlad gurka, yoghurt, ättika, honung & dill

Ärtskott, rostade pumpakärnor & äpple

Så ut och rulla snögubbe nu, å glöm inte näsan…..

20120125-221611.jpg

25. januari 2012 av Therese
Kategorier: Allmänt, Tillbehör | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *