Fikatipset

Är man sugen på gott, stort och trevlig atmosfär så ska ni bege er till Eriksbergsgatan 6 i Stockholm. På denna adress ligger finfina Saturnus. Ett cafe/ bistro. Det är nästan som att vara utomlands. Det är trångt, intimt och högljutt! Man sitter där det finns plats, inget konstigt svenskt att inte dela bord med någon annan om det skulle finnas plats…
Allt är enormt, man kan välja att dela på 4, 2 eller trycka en kardemummabulle själv! Du får en latte i ”soppskål” och en cola kostar 35 spänn, men oh så värt det! Ska man shoppa en hel dag så skit i lunchen och gå hit istället, både lunch och fika i ett! För mätt blir Du!

Sist vi var där testade vi lemoncurdpaj med maräng & pecanpajen! Heavenly!!

26. november 2011 av Therese
Kategorier: Allmänt | En kommentar

En kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *